9700 Szombathely, Vereckei u. 20.               +36 20 9434 710                   info@maleducati.hu   
Dry clutch
SOUND  
» Wet clutchCégünk 2011-ben családi vállalkozásként alakult és online webáruház értékesítés formában kezdte meg működését.
Fő filozófiánk a DUCATI márka és a hozzá tartozó itáliai kultúra, a design és a mediterrán életvitel szeretete. Alapja a Ducati magyarországnál eltöltött öt év értékesítési vezetői tapasztalat és a közel húsz esztendős motoros múlt. A maleducati név választása egy tréfás szójátékból ered, amely egybe leírva olasz nyelven rosszcsontokat jelent. Hiszünk abban , hogy ebből a szerelemből jól működő vállalkozást tudunk kiépíteni, amely nem csak a saját örömünkre szolgál majd, hanem mindenki más számára is akik velünk kapcsolatba kerülnek.
MARÁCZI meladucati group

Termékeink kiválasztásánál elsődleges szempont volt az olasz eredet, a magas minőségi színvonal és a kedvező ár-érték arány. A fenti szempontokat szem előtt tartva képviseljük egyedüliként hazánkban a CNC RACING márkát. Szintén kizárólag cégünk rendelkezik Magyarországon az olasz-német eredetű REXXER technológiával, amely egyedülálló lehetőséget biztosít a gyári motorvezérlő elektronika újra programozására külső elem hozzáadása nélkül. Kedvező áron tudunk szinte az összes DUCATI típusra performance motorvezérlő programot telepíteni. Ezt a technológiát alkalmazza a DUCATI versenycsapata is a SSTK világbajnokságon. Weboldalunkon található ART menüpontban szeretnénk bemutatni, hogy a motorozás és annak szeretete kapcsolódhat a kultúra számos területéhez. Fotók, kisfilmek, különböző képzőművészeti alkotások és gasztronómia ezek mind felkerülnek erre az oldalra, hogy egy kicsit másképp mutathassuk meg ezt a különleges világot. Terveink között szerepel a közeljövőben professzionális Ducati szerviz megnyitása és saját márkajelünkkel ellátott termékek bemutatása is.

Elérhetőségeink:
Email: info@maleducati.hu
Webáruház: www.maleducati.viltor.hu
Mobil: + 36 20 9434 710