9700 Szombathely, Vereckei u. 20.               +36 20 9434 710                   info@maleducati.hu   
Dry clutch
SOUND  
» Wet clutch
A CNC RACING legújabb termékeinek megismeréséhez és megvásárlásához kattints a megfelelő ikonra >>>Katalógus


Webáruház


Galéria

Az MDG MARÁCZI KFT a CNC RACING alkatrészek hivatalos magyarországi forgalmazója. Cégünk filozófiája , hogy csak olyan alkatrészek forgalmazásával foglalkozunk , amely megegyező vagy jobb minőségűek és kidolgozottságúak mint a gyári alkatrészek és saját motorunkra is bármikor felszerelnénk azokat.

Fontos szempont volt a kiválasztásnál, hogy a márka még ne legyen jelen a magyarországi piacon, kapcsolata legyen a motorsporttal és az alkatrészek ár-érték aránya megfelelő legyen.

A CNC RACING alkatrészekben ez mind megtalálható.Az innovatív technológia és az olasz design együtteséből jöttek létre ezek a különleges termékek. Cnc megmunkált , egyedi formavilágú alkatrészek, amelyek ERGAL 7075 anyagból készültek és eloxált felületkezeléssel nyerték el végleges külalakjukat. A CNC RACING termékekre jellemző, hogy a dizájnon kívül az új technológiákban is élenjáróak. Erre a legjobb példa a Ducati motorkerékpárokhoz használható négy rugós racing csúszókuplung amely már nem a megszokott csillagrugót használja.

A CNC RACING a Superbike Világbajnokságon az ALTHEA Racing Team támogatója és a MotoGP királykategóriájában a PRAMAC Racing Team hivatalos technikai partnere.A CNC RACING a DUCATI legtöbb típusán kívül az alábbi motormárkákhoz kínál termékeket:
MV AUGUSTA , APRILIA , KTM , BMW , TRIUMPH, YAMAHA , HONDA , KAWASAKI

További info:
E-mail: info@maleducati.hu
Mobil: +36 20 9434 710

www.cncracing.it